29.8.2012

Lämpöö~

1. Tahdon nähdä hymysi, kasvosi.
Tuntea ihosi, huulesi, katseesi.
Kuulla naurusi, äänesi.
Et tiedäkkään kuinka paljon odotan, odotan sitä että saan nähdä sinut, koskea sinuun
.

2. Julmaa.. Tahdon kirjoittaa, mutta sanat eivät tule suustani, mitä tekisin? Että voisin pukea sanat kirjaimiksi? Auta minua. Teenkö jotain väärin, vai miksi tuntuu kuin kaikki kaikkoaisivat ympäriltäni, jäisin yksin ja lopulta kuihtuisin kuin kukka lumen keskellä.

3. Oltaisiinko kuin paita ja peppu? Kuin kukka ja mehiläinen? Kuin kortti ja pakka? Pari joka sopii toisilleen?

4. Laulaa tahtoisin, mutta ääneni ei ole kaunis kuin kanarialinnulla. Tyydyn vain hymisemään, laulamaan kun kukaan ei kuule. Ääneni on sidottu loppuelämäkseni sisääni, enkä sitä ulos saa. Alkaisinko mykäksi, niin kenekään ei tarvitsisi kestää ääntäni.

5. Kaikki joutuvat kulkemaan samaa tietä elämässään, mutta kellään se ei ole helppo eikä lyhyt, vaan pitkä ja mutkikas täynnä esteitä. Mutta jos kohtaat esteen, älä lannistu sillä muuten tie saattaa murentua altasi ja tiput pimeyteen.

6. Tuo ennen niin kaunis järvi, on nyt hyvin tumma ja kuihtunut. Me ihmiset emme tajunneet että vesilläkin on elämä, jos se kuihtuu eise siittä enää nouse. Niin käy myös meille jos emme huomaa ajoissa sitä mikä edessämme häämöttää.

7. Sinä komea olento, joka tulit elämääni, olisitko kiltti ja jäisit sinne? En tahtoisi luopua sinusta. Olet sitä mitä olen aina odottanut, muuta en voisi kuvitella. Vaikka kuvitella saatan sateenkaaria ja poneja, mutta ne totta eivät ole, mutta sinä olet.

8. Kännykkä tuo teknologian ihme, joka muuttuu ja uudistuu, mutta mielissä vanhuksien pysyy sama vanha lankapuhelin.

Yllä olevat ©Kata. K 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti